ماساژ
    نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 12 ارديبهشت 1404 - 17:47
اعلام شد

نوای جنوب:در همایش بزرگ روز جهانی کار و کارگر در منطقه‌ ویژه اقتصادی انرژی پارس عسلویه از شرکت پلیمر آریاساسول به‌ عنوان شرکت برتر در حوزه کارفرمایی تقدیر شد.





نوای جنوب:در همایش بزرگ روز جهانی کار و کارگر در منطقه‌ ویژه اقتصادی انرژی پارس عسلویه از شرکت پلیمر آریاساسول به‌ عنوان شرکت برتر در حوزه کارفرمایی تقدیر شد.در همایش بزرگ روز جهانی کار و کارگر در منطقه‌ ویژه اقتصادی انرژی پارس عسلویه از شرکت پلیمر آریاساسول به‌ عنوان شرکت برتر در حوزه کارفرمایی تقدیر شد.

 

 به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی آریاساسول؛ در همایش بزرگ روز جهانی کار و کارگر با حضور مقام‌های کشوری، استانی ، محلی و نمایندگان کارگری و مدیران شرکت‌های حاضر در منطقه‌ ویژه اقتصادی انرژی پارس در مجتمع پردیس ورزشی، به میزبانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برگزار شد از شرکت پلیمر آریاساسول به‌عنوان شرکت برتر در حوزه کارفرمایی تقدیر شد.

 

این همایش برای اولین سال با ابتکار مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس به صورت باشکوه با حضور گسترده جامعه کارگری و مدیران و مسئولین کشوری و استانی برگزارشد.



کانال خبری نوای جنوب


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار