نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 28 آبان 1404 - 12:33
انجام شد:

نوای جنوب: در ابتدای جلسه، حسام خوشبین‌فر مدیرعامل پتروشیمی مروارید ضمن خیرمقدم به مدیرعامل بانک شهر و هیات همراه، گزارشی از وضعیت تولید، برنامه‌های آینده و رویکردهای مدیریتی این شرکت ارائه کرد.

نوای جنوب: در ابتدای جلسه، حسام خوشبین‌فر مدیرعامل پتروشیمی مروارید ضمن خیرمقدم به مدیرعامل بانک شهر و هیات همراه، گزارشی از وضعیت تولید، برنامه‌های آینده و رویکردهای مدیریتی این شرکت ارائه کرد.

وی با اشاره به فعالیت دو واحد تولیدی شرکت گفت: پتروشیمی مروارید از واحدهای الفین و گلایکول تشکیل شده است که محصول نهایی این واحدها  500 هزار تن اتیلن و 500 هزار تن اتیلن گلایکول در سال است.

مدیرعامل پتروشیمی مروارید در ادامه با اشاره به رویکردهای نوین مدیریتی شرکت گفت: در دوره جدید بر توسعه همکاری با بانک ها با رویکرد تأمین مالی نوین، انضباط اقتصادی و گردش متوازن منابع تأکید ویژه داشته‌ایم. این اصلاحات اکنون نتایج عملی خود را در بهبود نقدینگی و افزایش پایداری تولید نشان داده است.

وی ادامه داد: یکی از دستاوردهای بزرگ ما، بومی‌سازی کاتالیست راهبردی اتیلن‌اکساید واحد گلایکول است،  به حول قوه الهی از هفته آینده، همزمان با شروع عملیات تعمیرات اساسی، فرآیند لود این کاتالیست بومی آغاز خواهد شد که نقطه عطفی در خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور محسوب می‌شود.

خوشبین‌فر ضمن قدردانی از حضور مدیرعامل بانک شهر افزود: ما آماده همکاری گسترده و حرفه‌ای با بانک شهر هستیم و باور داریم ظرفیت‌های مشترک زیادی در حوزه سرمایه‌گذاری و پشتیبانی مالی پروژه‌ها وجود دارد.

احمدی: بانک شهر در کنار پتروشیمی مروارید است

در ادامه این نشست، سید محمد مهدی احمدی، مدیرعامل بانک شهر با قدردانی از میزبانی پتروشیمی مروارید، بر اهمیت همکاری‌های مشترک تأکید کرد و گفت بانک شهر آماده است خدمات خود را متناسب با نیازهای این شرکت توسعه دهد.

وی با اشاره به برنامه‌های حمایتی بانک برای کارکنان پتروشیمی مروارید اظهار داشت: ارائه بسته‌های حمایتی و خرسندسازی به پرسنل این شرکت، یکی از اولویت‌های بانک شهر در تعامل با مجموعه پتروشیمی مروارید است.

مدیرعامل بانک شهر همچنین از راه‌اندازی گیشه اختصاصی بانک شهر در مجتمع پتروشیمی مروارید خبر داد و گفت این اقدام با هدف ارائه خدمات دقیق‌تر، سریع‌تر و دسترس‌پذیرتر به کارکنان انجام خواهد شد.

احمدی در ادامه به آمادگی بانک شهر برای همکاری گسترده در حوزه بورس کالا اشاره کرد و افزود: بانک شهر برای پشتیبانی از معاملات و فرآیندهای مالی مرتبط با فروش محصولات شرکت، ظرفیت‌های لازم را در اختیار دارد همچنین بانک شهر برای ورود به پروژه‌های سودآور و زیرساختی پتروشیمی مروارید اعلام آمادگی می‌کند و این همکاری می‌تواند به توسعه هر دو مجموعه بینجامد.مدیرعامل بانک شهر در پایان خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات ارزی برای طرح‌های زودبازده و پروژه‌های کوتاه‌مدت پتروشیمی مروارید، یکی از محورهای همکاری خواهد بود و بانک شهر این آمادگی را دارد که نقش موثری در تأمین مالی این طرح‌ها ایفا کند.












 



کانال خبری نوای جنوب


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار