نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 29 تير 1404 - 13:24
دلیل چیست؟

نوای جنوب:شیخ‌موسی احمدی نماینده جنوب استان بوشهر برای دومین سال متوالی توانست رای اعتماد همکارانش در کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم را جلب و‌ جذب کرده و به ریاست و راهبری این کمیسیون راه یابد





نوای جنوب:شیخ‌موسی احمدی نماینده جنوب استان بوشهر برای دومین سال متوالی توانست رای اعتماد همکارانش در کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم را جلب و‌ جذب کرده و به ریاست و راهبری این کمیسیون راه یابد. این انتخاب مجدد از این منظر قابل تامل و مداقه است که پیش از برگزاری انتخابات درون کمیسیونی، گروهی که خود را منتقد شیخ می‌دانستند به رزومه حوزوی وی اشاره کرده و او را فاقد صلاحیت برای ریاست کمیسیون انرژی می‌دانستند. این گروه بسیار کوشیدند تا شیخ را از صندلی ریاست بر اندازند و‌ احتمالاً یار خودشان را بر جای ایشان بگمارند.

 

در این خصوص چند نکته قابل طرح است:

 

۱- شیخ‌موسی احمدی، در حالی سومین دوره نمایندگی مجلس را می‌گذراند که در همه‌ی سال‌های وکالت، عضو‌ کمیسیون انرژی بوده و بخشی از آن نیز عنوان نائب‌رئیسی را بر عهده داشته است.

از سویی دیگر وی نماینده حوزه‌ای است که همه چهار شهرستان زیرمجموعه این حوزه، با صنعت نفت و گاز آمیخته‌اند. عسلویه و کنگان با صنایع عظیم نفت، گاز و پتروشیمی پارس جنوبی که بزرگی و اهمیت این میدان بر کسی پوشیده نیست؛ شهرستان جم با پالایشگاه گاز فجر و شهرک‌های وابسته به پتروشیمی و گاز همچنین شهرستان دیر با پارس شمالی و پتروشیمی متانول. تعامل و‌ مراوده روزانه و مستمر با این ظرفیت و پتانسیل عظیم انرژی به خودی خود، یک دانشگاه بزرگ تجربی و کاربردی برای آموختن است.

پس بر این اساس نمی‌توان نماینده پارس جنوبی را بیگانه با صنعت نفت و گاز و فاقد تجربه و نظریه دانست.

 

تمسخرهای هماهنگ‌؛ عبور از نقد سالم

۲- چند ویدئو از چند چهره پر مخاطب اینستایی با گویش و محتوایی تقریباً یکسان پیش و پس از انتخاب مجدد شیخ در فضای مجازی به‌طور گسترده پخش شده است که انتخاب شیخ را نه به نقد بلکه به تمسخر و حتی توهین به موکلان و رای‌دهندگان به ایشان کشانده‌اند. جالب اینجاست که نه‌تنها گویش و محتوای ویدئوها یکسانند بلکه حتی تصویری از شیخ‌موسی که برای این ویدئوها انتخاب شده نیز تکراری و مشابه می‌باشد. حتی در این ویدئوها هیچ اشاره‌ای به حوزه انتخابیه به‌عنوان میزبان پارس جنوبی و بخشی از پارس شمالی نمی‌شود. این شباهت‌های ذکرشده این فرضیه را در اذهان متبادر می‌سازد که شاید اتاق فرمان واحدی این خط رسانه‌ای را هدایت و فرماندهی می‌کند.

ناگفته پیداست ریاست بر کمیسیون‌های تخصصی، زمینه‌ساز ارتقاء وزن و جایگاه نماینده در کنش‌ها و تعاملات می‌باشد به این دلیل تقریباً همه نمایندگان، رویای کمیسیون‌داری را در سر می‌پرورانند. از این‌رو می‌توان متصور شد که عده‌ای اتاق فرمانی را برای برانداختن دیگری و برکشیدن خودشان بنا نهند. اتاقی که خروجی آن، محتوای دستکاری شده‌ی دور از اخلاق باشد. بداخلاقی‌ای که همه موکلان شیخ‌موسی به طور اعم و رای‌دهندگان به ایشان را به‌طور اخص به فقدان عقلانیت برای انتخاب شیخ‌موسی متهم کرده است. احتمال دارد یک اتاق فرمان که دستش از صندلی مسئولیت کوتاه مانده، نه فقط شخص نماینده بلکه همه موکلان را سیبل کرده است تا منویات درونی خود را علنی سازد.

 

۳- آقایان استانِ همسایه که حالا بی‌مهابا بر نماینده حوزه استراتژیک پارس جنوبی می‌تازند و او را شایسته مدیریت حوزه علمیه می‌دانند نه ریاست کمیسیون انرژی، کاش به سوابق رئیس کمیسیون در ۲ دوره قبل (فریدون حسنوند) بنگرند که او نیز نه به اعتبار مدرک علوم سیاسی‌اش بلکه به حرمت نمایندگی استانی نفت‌خیز، سال‌ها ریاست این کمیسیون را تجربه کرد.

در همین مجلس دوازدهم، یک پزشک، رئیس کمیسیون عمران (محمد رضایی‌کوچی) و یک دامپزشک، رئیس کمیسیون آموزش (علیرضا منادی‌سفیدان) است که اولی به اعتبار تجربه عمرانی در شهرداری و دومین به‌دلیل تدریس در دانشگاه به این سمت‌ها گماشته شده‌اند. پس دور از اخلاق است که با عَلَم کردن صرف مدرک آکادمی، فردی را تخریب کنیم.

 

با این حال گرچه پرونده انتخابات هیئت‌رئیسه کمیسیون انرژی بسته شد اما بعید به نظر می‌رسد جریان رسانه‌ای‌ دست از فعالیت خود علیه نماینده پارس جنوبی کشیده و با چشم‌انداز به زیرکشیدن شیخ در سال آینده، همچنان توپخانه خود را فعال نگه خواهند داشت.



کانال خبری نوای جنوب


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار