نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 17 شهريور 1404 - 12:29

نوای جنوب:راننده سواری تیبا که گواهینامه نداشت، قربانی سرعت بالا در بزرگراه شهید گرد بوشهر شد.

نوای جنوب:راننده سواری تیبا که گواهینامه نداشت، قربانی سرعت بالا در بزرگراه شهید گرد بوشهر شد.

طبق اعلام پلیس راهور استان، یک دستگاه خودروی تیبا سفید رنگ که با سرعتی بالاتر از حد مجاز در بزرگراه شهید گرد ( محور تنگک به نیروگاه اتمی) در حرکت بود، به علت نا توانی راننده در کنترل وسیله نقلیه، از مسیر اصلی منحرف شد و پس از خروج از جاده، با تیر برق حاشیه راه برخورد کرد.

متأسفانه در این سانحه، راننده خودرو که فاقد گواهینامه رانندگی بود، در اثر شدت ضربه وارده جان خود را از دست داد و سرنشین خودرو نیز به شدت مصدوم شد و توسط نیروهای امدادی به مرکز درمانی منتقل شد.

رییس پلیس راهور استان در این خصوص گفت: این حادثه بار دیگر نشان داد که رانندگی بدون گواهینامه نه‌تنها تخلف قانونی است، بلکه می‌تواند به فاجعه‌ای جبران‌ناپذیر منجر شود. از این رو انتظار می رود خانواده‌ها نسبت به رفتارهای پرخطر فرزندان خود حساس باشند و از سپردن خودرو به افراد فاقد صلاحیت خودداری کنند.

سرهنگ صادقی افزود: همچنین رعایت سرعت مجاز، تمرکز کامل هنگام رانندگی و توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی، از مهم‌ترین عوامل پیشگیری از چنین حوادثی است.

 

جان انسان‌ها گران‌بهاتر از هر مقصدی‌ست؛ بیایید با مسئولیت‌پذیری، امنیت را به جاده‌ها بازگردانیم.



کانال خبری نوای جنوب

برچسب ها:
حادثه , اخبار حوادث

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار