نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 19 شهريور 1405 - 13:28

نوای جنوب:معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات استان بوشهر گفت: فصل صید میگو در آب‌های استان با صید بیش از ۲ هزار تن، روز دوشنبه ۲۳ شهریورماه پایان می‌یابد.

نوای جنوب:معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات استان بوشهر گفت: فصل صید میگو در آب‌های استان با صید بیش از ۲ هزار تن، روز دوشنبه ۲۳ شهریورماه پایان می‌یابد.بیژن ساسانی‌پور اظهار کرد: فصل صید میگو امسال از ۷مرداد برای قایق‌های صیادی و از ۸ مرداد برای لنج‌های صیادی در صیدگاه‌های استان بوشهر آغاز شد.

معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات استان بوشهر با اشاره به تعداد شناورهای صیادی در صید میگو، گفت: ۵۴۹ فروند لنج صیادی و هزار و ۴۷۳ قایق صیادی در صید میگو مشارکت دارند که مجوز دریاروی برای صید را دریافت کرده‌اند.

وی گفت: با توجه به رصدها و پایش‌های انجام شده و بررسی ذخایر صید، براساس تصمیم کمیته صید، روز دوشنبه ۲۳ شهریور زمان پایان صید میگو در آب‌های خلیج فارس محدوده استان بوشهر تعیین شد.

معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات استان بوشهر تاکید کرد: تمام شناورهایی که در صید میگو فعال هستند باید روز سه‌شنبه ۲۴ شهریور در بندر مبدا خود حضور داشته باشند و اقدام به تخلیه صید خود کنند، همچنین تمام تجهیزات، ابزار و ادوات مربوط به صید ترال را از شناور خود جدا کنند و آماده صید ماهی شوند.

ساسانی‌پور با اشاره به میزان صید میگو، گفت: از ابتدای فصل برداشت تاکنون۲ هزار و ۶۱ تن برداشت میگو از صیدگاه‌های استان بوده است.



کانال خبری نوای جنوب

برچسب ها:
میگو , اخبار ابزیان

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار