نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 22 ارديبهشت 1402 - 01:39

نوای جنوب:به گزارش روابط عمومی فرمانداری بوشهر، جلسه شورای اداری با حضور دکتر پورات معاون سیاسی،امنیتی واجتماعی استانداری بوشهر وصالح رحیمی فرماندار شهرستان بوشهر، جمیری نماینده مردم در مجلس و اعضای شورای اداری برگزار شد.

نوای جنوب:به گزارش روابط عمومی فرمانداری بوشهر، جلسه شورای اداری با حضور دکتر پورات معاون سیاسی،امنیتی واجتماعی استانداری بوشهر وصالح رحیمی فرماندار شهرستان بوشهر، جمیری نماینده مردم در مجلس و اعضای شورای اداری برگزار شد.

دکترپورات معاون سیاسی،امنیتی واجتماعی استانداری بوشهر به انتخابات پیش رو مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: مشارکت حداکثری مردم و رعایت قوانین و مقررات مربوط به انتخابات از جمله موضوعات اساسی در انتخابات پیش رو مجلس می باشد.

 

وی در ادامه بر لزوم تعامل و هماهنگی دستگاه های اجرایی در راستای رفع مسائل و مشکلات مردم و رشد و توسعه شهرستان تاکید نمود.

 

صالح رحیمی فرماندار و رئیس شورای اداری شهرستان بوشهر بررسی نقاط قوت و ضعف عملکرد دستگاه های اجرایی را ضروری دانست و افزود: دستگاه های اجرایی عملکرد خود را به اطلاع افکار عمومی برسانند.

 

فرماندار شهرستان بوشهر حفظ و صیانت ازمحیط زیست و منابع طبیعی را ضرروی عنوان کرد و افزود: متاسفانه در سال های گذشته توجه زیادی به منابع ملی و خدادادی نشده است و باید از این منابع که جز نیازهای اساسی انسان ها می باشد صیانت نمود.

 

وی در ادامه با اشاره به جذب سرمایه گذاری در شهرستان بوشهر اظهار داشت: در دو سال گذشته سرمایه گذاری های خوبی در شهرستان شده است و بستر برای جذب سرمایه گذاری خارجی و بخش خصوصی در شهرستان آماده است.














کانال خبری نوای جنوب


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار