نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 16 مهر 1399 - 22:05

نوای جنوب:فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان از شناسایی و دستگیری فردی که با درج آگهی جعلی فروش "لب تاب" در سایت دیوار، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کرد، خبر داد.





 

نوای جنوب:فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان از شناسایی و دستگیری فردی که با درج آگهی جعلی فروش "لب تاب" در سایت دیوار، اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کرد، خبر داد.
 سرهنگ "فرهاد آراوند"  در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان به پلیس فتا وارائه شکایت مبنی بر کلاهبرداری از آنان در سایت دیوار، پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا این فرماندهی قرار گرفت. این مقام انتظامی عنوان کرد: در بررسی ابعاد پرونده مشخص شد که فردی ناشناس با درج آگهی فروش "لب تاب" با قیمت ارزان و وسوسه انگیز در سایت دیوار، اقدام به اخذ بیعانه از مالباختگان کرده و پس ازآن سیم کارت خود را تعویض و مجدداً با هویت دیگری اقدام به درج آگهی جدید وکلاهبرداری با همان روش کرده است. وی گفت: پس از مشخص شدن هویت اصلی متهم، مأموران پلیس فتا با هماهنگی مقام قضائی  وی را طی یک عملیات غافلگیرانه در یکی از شهرستان های جنوبی استان دستگیر و تعدادی ادوات و تجهیزات رایانه‌ای و الکترونیکی از او کشف و ضبط کردند. فرمانده انتظامی دشتستان به شهروندان توصیه کرد: در استفاده از فضای مجازی برای تبادل یک کالا باید همواره این مهم را در نظر داشت که ممکن است تبلیغ صورت گرفته برای کالا ماهیت واقعی نداشته و در ورای این تبلیغات، افراد شیادی قصد کلاهبرداری داشته باشند. این مقام پلیس عنوان داشت: عده‌ای از کاربران تصور می‌کنند‌ اگر فروشنده شماره حساب و یا شماره تلفن  و آدرس خود را در آگهی درج کند می‌توان به او اعتماد کرد  اما این تصور اشتباه است زیرا ممکن است اطلاعات شخص دیگری مورد سوء‌استفاده قرار گرفته باشد و همچنین توصیه میشود تا قبل از رویت و تحویل کالا و اجناس مورد معامله در فضای مجازی، از پرداخت هر وجهی تحت عناوین بیعانه و پیش‌پرداخت خودداری کنند. سرهنگ آراوندخاطر نشان کرد‌: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارش های مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند، همچنین شماره تماس 07721830139آماده پاسخگویی به سؤالات شهروندان است.

نوای جنوب:

 

توصیه های پلیس دشتستان با هدف پيشگيري از کيف قاپي
.
سرهنگ"فرهاد آراوند" با ارائه توصیه های زیر از شهروندان درخواست نمود هشدارهای پليس را در خصوص پيشگيري از وقوع کيف قاپي در دستور کار قرار بدهند.
سارقان همیشه در کمین هستند تا از اندک غفلت افراد استفاده کنند و به نیت خود که همان سرقت است، دست یابند، حال در بین سارقان، کیف قاپ ها همیشه و در هر لحظه دست به سرقت می زنند این دسته از مجرمان که معمولا دو نفره با یک دستگاه موتور سیکلت اقدام به سرقت می کنند اگر نتوانند به راحتی کیف را قاپیده و متواری شوند، با سلاح سرد به طعمه خود حمله ور شده و دست به زورگیری می زنند.
کیف قاپان معمولا افراد را از جائی که پول یا اشیاگران قیمت دریافت کرده اید تعقیب می کنند و در اولین فرصت در حرکتی متبحرانه و سریع از بی توجهی افراد استفاده کرده و از پشت سر کیف افراد را خواهند ربود.
رعایت چند اقدام پیشگیرانه ساده، می توان از وقوع کیف قاپی و مبتلا شدن از بزه دیدگی جلوگیری کرد و یا آسیب پذیری مالباخته را تا حد امکان پایین آورد.
1- چنانچه مجبور به حمل پول نقد با کیف هستید، حتی الامکان سعی کنید از اقوام یا دوستان خود به عنوان مراقب و همراه کمک بگیرید و از کیفی استفاده کنید که دارای دسته محکمی باشد.
2- از حمل کیف در مواقع غیر ضروری بپرهیزید.
3- هنگام حمل کیف پول، سعی کنید افکار پراکنده را به ذهن خود راه نداده و بدون اینکه توجه دیگران را به خود جلب کنید تمام حواس و تمرکز خود را بر روی کیف قرار دهید.
4- سعی کنید پول زیادی با خود حمل نکنید.
5- برای حمل پول نقد حتی الامکان از اتومبیل استفاده کنید.
6- از جابجایی طلا و جواهرات قیمتی و غیر ضروری به همراه خود خودداری کنید.
7- هر از چند گاهی به اطراف نگاهی بیندازید.
8- مراقب غریبه هایی که به شما نزدیک می شوند باشید.
9- به هیچ وجه محتویات داخل کیف خود را در معرض دید افراد ناشناس قرار ندهید.
10- هنگم دریافت پول از بانک، حرکات اطرافیان خود را در داخل و خارج از بانک زیر نظر بگیرید.
11- اگر هنگام خروج از بانک دیدید خودرو شما پنچر است احتمالا کیف قاپ ها در انتظار شما هستند.
12- معمولا کیف قاپ ها در اطراف بانک ها، دفترخانه ها، بنگاه ها، مراکز خرید و نقاط خلوت کمین می کنند بنابراین هنگام دریافت پول حرکات اطرافیان خود به ویژه راکبان موتورسیکلت ها را در داخل و خارج محل ،دقیقا زیر نظر بگیرید.
13- از شمارش پول خود در انظار عمومی که موجب تحریک سارقان خواهد شد، پرهیز کنید.
14- حتی الامکان به جای پول نقد از چک های تضمینی و رمز دار استفاده کنید.
15- اگر قصد معامله دارید که نیاز به پول نقد دارد آن را برای افراد غیر مطمئن بازگو نکنید.
16- چناچه مجبور به پیاده رویی هستید،(به خصوص هنگام طی نمودن عرض خیابان)، کیف تان را محکم بگیرید.
17- هنگام طی مسافت تا جای که ممکن است از پیاده رو حرکت کنید و کیف خود را به سمت خیابان در دست نگیرید.
18- هنگام بازکردن درب اتومبیل یا صندوق عقب یا پاسخگویی به تماس تلفنی، از گذاشتن کیف بر روی زمین خودداری کنید.
19- هنگام استفاده از تلفن عمومی کیف دستی خود را حتی برای لحظه ای زمین نگذارید.
20- از آویزان نمودن کیف خود به پشت صندلی در رستوران ها و ... خودداری کنید.
21- هنگام استفاده از تلفن، کیفتان را نزدیک بدنتان یا در دستی که آزاد است قرار دهید.
22- هنگام استراحت روی نیمکت های پارک مراقب کیفتان باشید؛ زیرا در این زمان است از پشت سر کیفتان توسط سارق کشیده و قاپیده شود.
23- از رها کردن کیف در سبد خرید فروشگاه یا روی پیشخوان بپرهیزید.
24- ممکن است سارقان پس از خروج شما از بانک با تعارف آبمیوه وغذای مسموم شما را بی هوش و پول شما را به سرقت ببرند بنابراین از پذیرفتن هرگونه مواد خوراکی از عابرین و رانندگان عبوری خودداری نمایید.
25- هنگام سوار یا پیاده شدن یا بازکردن درب خودرو، مواظب کیف خود باشید.
26- اگر فرد یا افرادی با لباس شخصی یا نظامی پس از خروج از بانک و در خیابان خود را به عنوان مامور معرفی کرده و قصد بازرسی از شما را داشتند حتما به دیده شک و تردید بنگرید و از آنها کارت شناسایی و برگ ماموریت بخواهید.
27- در صورت سرقت کيف را رها کنيد تا مورد حمله قرارنگیرید یا دنبال کیف کشیده نشوید.



کانال خبری نوای جنوب

برچسب ها:
سرهنگ اراوند

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار