نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 08 مهر 1404 - 22:55
بمناسبت روز اتش نشانی

نوای جنوب:به مناسبت ۷ مهرماه روز ملی ایمنی و آتش‌نشانی، آیینی به منظور تجلیل از تلاش‌ها و رشادت‌های آتش‌نشانان شرکت پتروشیمی هنگام با حضور دکتر خاکسار، سرپرست شرکت برگزار شد.





نوای جنوب:به مناسبت ۷ مهرماه روز ملی ایمنی و آتش‌نشانی، آیینی به منظور تجلیل از تلاش‌ها و رشادت‌های آتش‌نشانان شرکت پتروشیمی هنگام با حضور دکتر خاکسار، سرپرست شرکت برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت پتروشیمی هنگام در این مراسم که در محل ایستگاه آتش نشانی شرکت برگزار شد ، دکتر خاکسار ضمن گرامیداشت و تبریک این روز به تمامی آتش‌نشانان ، از نقش کلیدی و تأثیرگذار نیروهای آتش‌نشانی در حوزه صنعت و به‌ویژه در تأمین و ارتقاء سطح ایمنی در واحدهای عملیاتی پتروشیمی قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه ایمنی، ستون اصلی پایداری در صنعت پتروشیمی است افزود:

آتش‌نشانان با آمادگی دائمی، دانش تخصصی و روحیه ایثارگرانه خود، نقش انکارناپذیری در صیانت از جان کارکنان، تأسیسات و محیط پیرامونی ایفا می‌کنند و حضور آن‌ها، موجب آرامش خاطر در محیط‌های صنعتی حساس همچون پتروشیمی است.

 

دکتر خاکسار با تأکید بر این نکته که در پتروشیمی هنگام ، همه با هم برای سازمانی سرآمد و توسعه  پایدار خاطرنشان کرد:

حضور مستمر و تخصص بالای این نیروها، ضامن ایمنی و پایداری عملیات در شرکت می‌باشد.



کانال خبری نوای جنوب


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار