نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 22 مرداد 1400 - 22:13

نوای جنوب:حسین باغ‌گلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در گفتگویی با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تعارض منافع اصل کلیدی است و تا زمانی که در هر سیستمی این موضوع را حل نکنیم فساد درآن سیستم حل نمی شود.

نوای جنوب:حسین باغ‌گلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در گفتگویی با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تعارض منافع اصل کلیدی است و تا زمانی که در هر سیستمی این موضوع را حل نکنیم فساد درآن سیستم حل نمی شود.حسین باغ‌گلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در گفتگویی با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تعارض منافع اصل کلیدی است و تا زمانی که در هر سیستمی این موضوع را حل نکنیم فساد درآن سیستم حل نمی شود.
 
وی اظهار کرد: اگر بنا بر این باشد فردی که در نوبت تصمیم گیری است از آن نفع ببرد کار سالم نداریم.
 
باغ‌گلی گفت: اگر برای خود و خانواده ام مستندی به وجود آید که بابت همه مشورت ها در مدارس غیردولتی یک ریال دستمزد داشته باشم همین جا استعفا خواهم داد.
 
وی در پایان گفت: بنده هیچ نسبتی جز برادر دینی با آقای رئیسی ندارم و حتی دانشجوی خانم علم الهدی هم نبوده ام و آشنایی من با ایشان در یک همایش علمی بوده است.



کانال خبری نوای جنوب


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار