نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 12 خرداد 1404 - 15:14

نوای جنوب:سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: سامانه دیده‌بان و دستیار همراه آن در این شرکت با هدف ارتقاء بهره‌برداری هوشمند و نگهداری پیشگیرانه از شبکه فاضلاب راه‌اندازی شد.





نوای جنوب:سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: سامانه دیده‌بان و دستیار همراه آن در این شرکت با هدف ارتقاء بهره‌برداری هوشمند و نگهداری پیشگیرانه از شبکه فاضلاب راه‌اندازی شد.

 

علی بردستانی با اشاره به اهمیت نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه در بهره‌برداری بهینه از تاسیسات آب و فاضلاب اظهار کرد: استفاده از فناوری‌های نوین همواره در دستور کار این شرکت قرار داشته و در همین راستا، با بهره‌گیری از دوربین‌های ویدئومتری، تصویربرداری از شبکه‌های فاضلاب به‌صورت دوره‌ای و برنامه‌ریزی‌شده انجام می‌شود.

 

وی افزود: این تصاویر پس از ثبت و بررسی در سامانه دیده‌بان، زمینه‌ساز رصد دقیق مشکلات موجود در شبکه فاضلاب و برنامه‌ریزی برای انجام اقدامات اصلاحی و تعمیرات پیشگیرانه می‌شوند.

 

بردستانی با اشاره به توسعه قابلیت‌های سامانه دیده‌بان عنوان کرد: به‌تازگی با راه‌اندازی دستیار این سامانه که به تلفن همراه پرسنل و اپراتورهای بهره‌برداری متصل شده، امکان ثبت سایر فعالیت‌های بهره‌برداری نظیر شست‌وشو، سم‌پاشی، همسطح‌سازی، لایروبی و سایر اقدامات نیز فراهم شده است.

 

سرپرست آبفای استان بوشهر بیان کرد: تاکنون بیش از ۱۸ کیلومتر از شبکه فاضلاب استان ویدئومتری شده و اطلاعات آن در سامانه دیده‌بان بارگذاری گردیده است.



کانال خبری نوای جنوب


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار