نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 04 ارديبهشت 1405 - 17:10

نوای جنوب:از ساعاتی پیش خبری به نقل از منابع اسرائیلی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر این که «محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران از عضویت در هیئت ایرانی مذاکره‌کننده با آمریکا، استعفا کرد».

نوای جنوب:از ساعاتی پیش خبری به نقل از منابع اسرائیلی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر این که «محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران از عضویت در هیئت ایرانی مذاکره‌کننده با آمریکا، استعفا کرد».تکذیب خبر استعفای قالیباف

خلیج فارس: از ساعاتی پیش خبری به نقل از منابع اسرائیلی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر این که «محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران از عضویت در هیئت ایرانی مذاکره‌کننده با آمریکا، استعفا کرد».

برخی از نزدیکان رسانه‌ای  قالیباف ضمن تکذیب این خبر اشاره داشتند که دست به دست شدن آن  در راستای عملیات فریب ارزیابی می‌شود. به گفته او این روزها، یکی از شگردهای رسانه‌ای دشمن، انتشار خبرهای فیک و جعل اخبار با تیراژ وسیع برای تاثیر بر جامعه و تضعیف وحدت و همسو با اقدامات تفرقه‌افکنانه مثل توییت ترامپ است که سران قوا هم‌زمان و با یک متن موضع گرفتند.

توییت رئیس مجلس که همزمان توسط برخی دیگر از مقامات، ساعاتی پیش منتشر شد به شرح زیر است:

«در ایران ما تندرو و میانه‌رو وجود ندارد

همهٔ ما «ایرانی» و «انقلابی» هستیم و با اتحاد آهنین ملت و دولت، با تبعیت کامل از رهبر معظم انقلاب متجاوز جنایتکار را پشیمان خواهیم کرد.

یک خدا، یک ملت، یک رهبر و یک راه؛ آن هم راه پیروزی ایران عزیزتر از جان.»



کانال خبری نوای جنوب

برچسب ها:
قالیباف , اخبار مجلس

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار