نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 26 شهريور 1404 - 13:51

نوای جنوب:مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران با بیان اینکه نانوایان می‌توانند اگر شرکتی آرد بی‌کیفیت عرضه می‌کند، آن را عوض کنند، گفت: نباید بی‌کیفیتی نان را به گردن آرد انداخت.

نوای جنوب:مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران با بیان اینکه نانوایان می‌توانند اگر شرکتی آرد بی‌کیفیت عرضه می‌کند، آن را عوض کنند، گفت: نباید بی‌کیفیتی نان را به گردن آرد انداخت.محمود یوسفی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران، در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود، کیفیت پایین آرد سبب پخت نان بی‌کیفیت در برخی نانوایی‌ها شده است، اظهار کرد: اگر آرد یک شرکت کیفیت مطلوب ندارد، نانوایان این اختیار را دارند که در سامانه از شرکت دیگری خرید کنند که آردش کیفیت دارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران تأکید کرد: وقتی چنین اختیاری وجود دارد، انداختن تقصیر کیفیت پایین نان به گردن آرد قابل قبول نیست.

وی نانوایان را به دقت در پخت نان باکیفیت دعوت کرد و گفت: خرید نان باکیفیت حق مردم است و نانوایان نیز اگر با کیفیت آرد در یک شرکت مشکلی دارند، به راحتی قادر به تعویض آن شرکت هستند و نباید به این بهانه نان بی‌کیفیت به مردم داد.



کانال خبری نوای جنوب

برچسب ها:
نانوایی , اخبار نان

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار