نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 19 تير 1403 - 20:07

نوای جنوب:رئیس پلیس استان بوشهر از شناسایی شناور حامل قاچاق کالا در بندر کنگان خبر داد و گفت: از این لنج باری افزون بر ۱۱ میلیارد تومان کالای قاچاق از جمله لوازم خانگی و آرایشی کشف و محموله ضبط شد. 

نوای جنوب:رئیس پلیس استان بوشهر از شناسایی شناور حامل قاچاق کالا در بندر کنگان خبر داد و گفت: از این لنج باری افزون بر ۱۱ میلیارد تومان کالای قاچاق از جمله لوازم خانگی و آرایشی کشف و محموله ضبط شد. سردار حیدر سوسنی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برقراری امنیت پایدار در استان اظهار داشت: یکی از مأموریت‌های مهم نیروی انتظامی مقابله با جرایم اقتصادی است که در این راستا پلیس اقتصادی استان بوشهر در همه نقاط استان فعال است.

فرمانده انتظامی استان بوشهر کالای خارجی بدون اسناد معتبر قانونی و گمرکی را قاچاق دانست و گفت: در این راستا تمام محموله‌های ورودی از بنادر به استان بوشهر باید دارای اسناد قانونی به ویژه پروانه گمرکی باشد.

رئیس پلیس استان بوشهر از شناسایی شناور حامل کالای قاچاق در بندر کنگان خبر داد و خاطرنشان کرد: مأموران پلیس گمرک استان بوشهر با انجام اقدامات پلیسی و فنی نسبت به شناسایی یک فروند شناور باری حامل کالای غیر قانونی در اسکله بندر کنگان اقدام کردند.

سردار سوسنی با بیان اینکه از شناور توقیف شده لوازم آرایشی، پوشاک ، پارچه و انواع لوازم خانگی کشف شد اضافه کرد: در این عملیات 4 نفر متهم شناسایی و دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شدند.

وی ارزش اولیه کالاهای مکشوفه قاچاق را 11 میلیارد تومان ذکر و بیان کرد: به منظور حمایت از تولیدات داخلی و مبارزه با قاچاق کالا شهروندان از خرید و استفاده از کالاهای قاچاق خودداری کنند و موارد مشکوک در حوزه مفاسد اقتصادی قاچاق کالا و سوخت را به فوریت‌های پلیسی 110 و یا خط تلفن 096300 ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی فراجا اطلاع دهند.



کانال خبری نوای جنوب

برچسب ها:
کنگان

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار