رستمی
    ابفا2
    نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 19 شهريور 1402 - 15:13

نوای جنوب:به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، ابوالحسن عالی در تشریح این خبر اظهار کرد: برای احداث چاه های یاد شده ۹۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته تا افزایش ظرفیت آب و همچنین پایداری آب شهرستان‌های جنوبی به میزان قابل توجهی افزایش یابد.





نوای جنوب:به گزارش روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، ابوالحسن عالی در تشریح این خبر اظهار کرد: برای احداث چاه های یاد شده ۹۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته تا افزایش ظرفیت آب و همچنین پایداری آب شهرستان‌های جنوبی به میزان قابل توجهی افزایش یابد.وی بیان کرد: با توجه به اهمیت این پروژه برای آبرسانی به شهرستان های جنوبی سعی بر این است تا در کمترین زمان ممکن عملیاتی و به بهره برداری برسد.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: این شرکت در شهرستان های جنوبی اقدامات بسیار خوبی به سرانجام رسانده که شاخص ترین آن احداث فاز نخست آب شیرین کن سیراف – جم است.

 

عالی ادامه داد: ظرفیت فاز نخست این آب شیرین کن ۱۰ هزار مترمکعب است که در تقویت آبرسانی به جم و مناطق حومه آن نقش بسزایی دارد.

 

وی افزود: با وجود تلاش های شبانه روزی برای تامین آب پایدار هم استانی‌ها، مصرف بهینه نقش بسزایی در تامین آب شرب پایدار دارد که امید است مشترکان به این مهم اهتمام جدی داشته باشند.



کانال خبری نوای جنوب

برچسب ها:
ابفای استان

نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار