ماساژ
    نوای جنوب
    نگین جنوب
تاريخ انتشار: 29 فروردين 1401 - 15:38

نوای جنوب: رحیمی فرماندار بوشهر،معاون برنامه ریزی وتوسعه فرمانداری بوشهر،اعضای ستاد تنظیم بازار و هئیت همراه، جهت نظارت بر شرایط بازار کالا و خدمات، نتایج برنامه ریزی ها در جهت کنترل بازار و آگاهی از قیمت ها به طور سرزده بازدید نمودند

نوای جنوب: رحیمی فرماندار بوشهر،معاون برنامه ریزی وتوسعه فرمانداری بوشهر،اعضای ستاد تنظیم بازار و هئیت همراه، جهت نظارت بر شرایط بازار کالا و خدمات، نتایج برنامه ریزی ها در جهت کنترل بازار و آگاهی از قیمت ها به طور سرزده بازدید نمودند

 

صالح رحیمی فرماندار شهرستان بوشهر در حاشیه این بازدید ها که به همراه کارشناسان بازرسی و اصناف، فرمانداری،کارشناسان بهداشت ، تعزیرات حکومتی، بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی صورت گرفت، از مراکز فروش میوه وتره بار شهرستان بازدید به عمل آوردند.

وی در این خصوص بازدید ها بر رعایت قیمتهای مصوب،از سوی فروشندگان کالاهای مختلف تاکید کرد و گفت: شهرستان بوشهر به دلیل پرجمعیت بودن و حجم بالای تقاضا از سوی مردم، رعایت برخی نکات از جمله؛ عدم گران فروشی و کم فروشی، نصب قیمت ها  در معرض دید عموم و رعایت موارد بهداشتی باید مدنظر فروشندگان کالا و خدمات مختلف قرار گیرد. 

 

فرماندار بوشهر تصریح کرد: هرروزه کارشناسان‌ بازرسی و نظارت فرمانداری آماده رسیدگی به مسائل و مشکلات احتمالی در رابطه با نحوه عرضه و تقاضای کالاهای مورد نیاز مردم است.

 

رحیمی افزود: بازدید هرروزه بصورت مستمر توسط گشت مشترک متشکل از بازرسان فرمانداری،اصناف،صنعت معدن و تجارت،بهداشت،اماکن،تعزیرات صورت می گیرد.

 

گفتنی است در این بازدید ها رحیمی فرماندار شهرستان به برخی فروشندگان واحدهای صنفی تذکراتی در رابطه با نصب قیمت کالاها، کم فروشی و گران فروشی داده ودستورات لازم را جهت برخورد با این موارد را صادر نمودند










کانال خبری نوای جنوب


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

کد امنيتي: [تغيير کد]

اخبار استان بوشهر

اخبار استان فارس

اخبار ورزشی

پربازدیدترین اخبار