کد خبر: 50290 ، سرويس: اخبار استان بوشهر
تاريخ انتشار: 01 فروردين 1405 - 12:17
اجرا و تکمیل پروژه زیربنایی و بسیار مهم احداث دیوار حفاظتی دره شیر بادامک و خیابان ساحلی شمالی در شهر وحدتیه +تصویر

نوای جنوب:تجلی اراده، تلاش و همت شهردار و کارکنان شهرداری بااجرا و تکمیل پروژه زیربنایی و بسیار مهم احداث دیوار حفاظتی دره شیر بادامک و خیابان ساحلی شمالی در شهر وحدتیه 





نوای جنوب:  به گزارش روابط عمومي شهرداری و شورای اسلامی شهر وحدتیه، یکی از پروژه های مهم، زیربنایی و اساسی که با اراده، همت وتلاش مهندس ارشدی شهردار و کارکنان شهرداری وحدتیه اجرا و تکمیل گردیده، پروژه عمران شهری احداث دیوار حفاظتی دره شیر بادامک و خیابان ساحلی شمالی در محله حاجی آباد است.

  مهندس ارشدی شهردار وحدتیه در بازدید میدانی از این پروژه خاطر نشان نمود: اجرا و تکمیل این پروژه زیربنایی، نقش مهم و به سزایی در توسعه متوازن و آبادانی سطح شهر همچنین توزیع و حل گره ترافیکی و افزایش ایمنی عبور و مرور در مرکز شهر با اتصال پل مرکزی به میدان آزادی و بلعکس دارد. 

مهندس ارشدی ادامه داد: اجرا و تکمیل دیوار حفاظتی دره شیر بادامک نقش مهمی در ساماندهی سیلاب های مخرب فصلی، پیشگیری و جلوگیری از آسیب های احتمالی و خسارات به همشهریان ساکن در مجاورت دره و آبراه مرکزی شهر خواهد داشت. شهردار وحدتیه در پایان ضمن نکوداشت یاد و خاطر رهبر شهید و شهدای جنگ رمضان، با تشکر فراوان از همکاری شهروندان، اعضای شورای اسلامی و کارکنان خدوم شهرداری ابراز امیدواری نمودند که شاهد تداوم این تلاش‌ها و همکاری ها در راستای توسعه و پیشرفت همه جانبه شهر باشیم.

لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/50290