
نوای جنوب:تیم شنای پتروشیمی خارک در روز نخست رقابتهای سراسری کارکنان صنعت پتروشیمی در کیش، با کسب ۹ مدال رنگارنگ نمایشی درخشان از توان فنی و آمادگی ورزشکاران خود به جا گذاشت
نوای جنوب:تیم شنای پتروشیمی خارک در روز نخست رقابتهای سراسری کارکنان صنعت پتروشیمی در کیش، با کسب ۹ مدال رنگارنگ نمایشی درخشان از توان فنی و آمادگی ورزشکاران خود به جا گذاشتروابط عمومی و امور بینالملل شرکت پتروشیمی خارک اعلام کرد تیم شنای این شرکت در پایان روز نخست رقابتهای سراسری کارکنان شرکتهای صنعت پتروشیمی به میزبانی جزیره کیش، موفق به کسب چهار مدال طلا، دو مدال نقره و سه مدال برنز شد.
به گزارش روابط عمومی پتروشیمی خارک، تیم اعزامی این شرکت با عملکردی درخشان توانست در روز نخست مسابقات، مجموعاً ۹ مدال کسب کند و جایگاه خود را در میان تیمهای حاضر تثبیت کند.
در بخش مدالهای طلا، علی جوکار، محمدطاها بحرینی، حسین سدیری و علیرضا محمدیان بر سکوی نخست ایستادند و افتخاری دیگر برای پتروشیمی خارک رقم زدند.
در بخش مدالهای نقره، حسین سدیری و مجتبی شهابی عنوان دوم را از آن خود کردند و در بخش مدالهای برنز نیز حسن اروجی، محمد میرزایی و بهمن امجدی بر سکوی سوم قرار گرفتند.
این موفقیتها در روز نخست رقابتها، نشاندهنده آمادگی فنی، انسجام تیمی و روحیه بالای ورزشکاران پتروشیمی خارک است و جایگاه این شرکت را در عرصه ورزش کارکنان صنعت پتروشیمی بیش از پیش تقویت کرد.