کد خبر: 49868 ، سرويس: عسلویه انرژی
تاريخ انتشار: 14 بهمن 1404 - 13:29
انجام شد:
پایان موفق تعمیرات اساسی فاز یك پتروشیمی پردیس با تكیه بر توان داخلی+تصاویر

نوای جنوب:تعمیرات اساسی فاز اول مجتمع پتروشیمی پردیس با برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت واحدهای عملیاتی، فنی و پشتیبانی، پس از 28 روز با موفقیت به پایان رسید و این فاز مجدداً وارد مدار تولید شد.

نوای جنوب:تعمیرات اساسی فاز اول مجتمع پتروشیمی پردیس با برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت واحدهای عملیاتی، فنی و پشتیبانی، پس از 28 روز با موفقیت به پایان رسید و این فاز مجدداً وارد مدار تولید شد.به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی پردیس، عملیات اورهال فاز یک با صرف حدود ۲۰۰ هزار نفرساعت کار تخصصی، اجرای بیش از ۸ هزار ردیف کاری و ۳ هزار دستور کار، بدون حادثه و با رعایت کامل الزامات ایمنی انجام شد. در این دوره، بیش از ۷۰ تجهیز ثابت و ۳۰ تجهیز دوار مورد تعمیرات اساسی و بازرسی قرار گرفت تا پایداری تولید، ایمنی و بهره‌وری مجتمع ارتقا یابد.

 

عبدالرحیم قنبریان، مدیرعامل پتروشیمی پردیس، با تأکید بر انجام ایمن و موفق این عملیات گفت: اورهال فاز یک در کمال صحت و سلامت کارکنان و بدون هیچ‌گونه حادثه‌ای انجام شد. با توجه به کاهش گاز و خروج اجباری واحد از سرویس، از این فرصت استفاده کردیم تا تعمیراتی که در زمان بهره‌برداری امکان اجرای آن‌ها وجود نداشت، انجام شود.

 

وی افزود: تعویض کاتالیست برخی راکتورها با استفاده از کاتالیست‌های ایرانی از مهم‌ترین اقدامات بود. این اقدام با هدف افزایش بهره‌وری و تداوم تولید انجام شد.

 

مهندس قنبریان همچنین به‌روزرسانی کامل سیستم‌های کنترل و ابزار دقیق شامل ، FCS و ESD را از اقدامات شاخص این اورهال برشمرد و تصریح کرد: این پروژه به‌صورت صفر تا صد توسط متخصصان داخلی مجتمع اجرا شد و ضمن رفع چالش تأمین قطعات قدیمی، موجب ارتقای امنیت شبکه و پایداری سیستم‌های کنترلی شد.سعادت معتمدی، معاون تولید و عملیات، با اشاره به الزامات لایسنسورها و سازندگان تجهیزات اظهار داشت: فازهای تولیدی پردیس تقریباً هر سه سال یک‌بار وارد تعمیرات اساسی می‌شوند. اورهال امسال با جلسات منظم و برنامه‌ریزی دقیق پیش از آغاز عملیات و هم‌زمان با محدودیت‌های گازی کشور اجرا شد تا کمترین افت تولید در سال مالی رقم بخورد.

 

وی با بیان اقدامات شاخص گفت: تعویض کاتالیست راکتور متانیتور واحد آمونیاک پس از ۲۰ سال بهره‌برداری، شست‌وشوی شیمیایی مبدل واحد اوره برای بهبود راندمان انرژی و انجام روتین کمپرسورهای ریفریج ,واحد  آمونیاک از جمله اقداماتی بود که برای نخستین‌بار انجام شد. همچنین روتین فلرهای گرم و سرد مجتمع که بیش از یک دهه انجام نشده بود، اجرا شد.محمدعلی ملکی، مدیر تعمیر و نگهداشت، درباره فرآیند اورهال توضیح داد: تمام فعالیت‌ها بر اساس برنامه زمان‌بندی شامل تجهیزات ثابت، ماشینری، برق، ابزار دقیق، پایپینگ، شیرهای صنعتی، رنگ و عایق، سیویل و کارهای کارگاهی انجام شد و با وجود برخی تأخیرها به دلیل شرایط جوی و کشف ایرادات پیش‌بینی‌نشده، با تلاش شبانه‌روزی کارکنان، اورهال طبق برنامه به پایان رسید.

 

سهیل مومن‌زاده، رئیس برنامه‌ریزی تعمیرات، تجربه بالای نیروی انسانی را نقطه قوت اورهال دانست و گفت: تجربه نیروهای بخش‌های تعمیرات، بهره‌برداری، مهندسی، HSE و پشتیبانی موجب شد چالش‌ها سریع شناسایی و راهکارهای فنی به موقع اجرا شود.

 

وی افزود: در این دوره بیش از ۷۰ تجهیز ثابت شامل راکتورها، مبدل‌ها، درام‌ها، تانک‌ها و فلر استک‌ها و بیش از ۳۰ تجهیز دوار شامل کمپرسورها، پمپ‌ها و فن‌ها تحت تعمیرات و بازرسی قرار گرفت و بیش از ۳ هزار دستور کار اجرایی شد.














































لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/49868