
نوای جنوب:به گزارش روابط عمومی، در مراسمی با حضور حبیب اله دیباچی مدیر عامل شرکت پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه وجمعی از مدیران شرکت ، از بانوان شاغل در دفترمرکزی و مجتمع شرکت کیمیای پارس خاورمیانه بصورت ویدیو کنفرانس تقدیر بعمل آمد.
نوای جنوب:به گزارش روابط عمومی، در مراسمی با حضور حبیب اله دیباچی مدیر عامل شرکت پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه وجمعی از مدیران شرکت ، از بانوان شاغل در دفترمرکزی و مجتمع شرکت کیمیای پارس خاورمیانه بصورت ویدیو کنفرانس تقدیر بعمل آمد.در این مراسم مهندس دیباچی با تبریک میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها و تبریک روز زن و مقام مادر تاکید کرد: روزی که به نام روز زن و روز مادر نامگذاری شده روز مبارکی است زیرا مزین به نام مبارک دختر گرامی رسول الله، سرور زنان جهان و الگویی بی نظیر ،از زنان جامعه اسلامی است و این خود گویای اصلی ترین ارزش هایی است که زن و مادر در جامعه ما دارد.
مدیرعامل شرکت کیمیای پارس خاورمیانه ضمن تقدیر از بانوان همکار اشاره کرد ؛ در این روز باید قدردانی کنیم از تلاش های زنان در محل کار، خانواده و اجتماع؛ چراکه وظیفه بزرگی بر دوش آنها است.
وی افزود: این مایه خوشحالی و افتخار است که شما بانوان محترم در عین پایبندی به ارزش های والای فرهنگ اسلامی و ایرانی در بخش های گوناگون پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه حضور دارید.
مهندس دیباچی تاکید نمود: این حضور فعال نشان دهنده سهم و نقش موثر زنان در اقتصاد و توسعه کشور است که پتروشیمی کیمیا از این لحاظ یکی از نمونه های عینی آن است.
مهندس دیباچی در پایان گفت: برای همه شما و همه زنان و مادران این سرزمین آرزوی سلامتی و توفیق دارم و امیدوارم همچنان و همیشه با تعهد و تلاش به نقش مهم خود ادامه دهید .
در ادامه تعدادی از بانوان شرکت نیز به ایراد سخن پرداختند.
در پایان این مراسم با اهدای گل و هدایایی، از بانوان شاغل قدردانی شد و این روز به عنوان نمادی از نقش آفرینی بانوان در موفقیت های شرکت گرامی داشته شد




