
نوای جنوب:مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در حال حاضر ۶۶ پروژه در قالب نهضت مدرسهسازی با ۸۶ درصد پیشرفت در سطح استان فعال است که این میزان پیشرفت، استان بوشهر را در این حوزه در رتبه اول کشور قرار داده است.
نوای جنوب:مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در حال حاضر ۶۶ پروژه در قالب نهضت مدرسهسازی با ۸۶ درصد پیشرفت در سطح استان فعال است که این میزان پیشرفت، استان بوشهر را در این حوزه در رتبه اول کشور قرار داده است.غلامرضا دانشفر، اظهار داشت: در حال حاضر ۶۶ پروژه در قالب نهضت مدرسهسازی با ۸۶ درصد پیشرفت در سطح استان فعال است که این میزان پیشرفت، استان بوشهر را در این حوزه در رتبه اول کشور قرار داده است. 
وی افزود: پیشبینی ما این است که با اتمام این پروژهها تا پایان دهه فجر و اوایل اسفندماه امسال، سرانه فضای آموزشی به هفت متر مربع برای هر دانشآموز افزایش یابد.
دانشفر با اشاره به اعتبارات سفر رییس جمهور به بوشهر که بالغ بر ۲ هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۴۰ درصد از این اعتبارات تخصیص یافته و مابقی در سال جاری و سال آینده جذب خواهد شد.وی هدف نهایی آموزش و پرورش استان را رسیدن به سرانه ۸.۳ متر مربع تا سال ۱۴۰۶ و پیشی گرفتن از الزامات برنامه هفتم توسعه دانست.