
نوای جنوب:شرکت پتروشیمی پارس با نماد معاملاتی پارس از آغاز عملیات تعمیرات اساسی واحد استحصال اتان – گروه B خبر داد
نوای جنوب:شرکت پتروشیمی پارس با نماد معاملاتی پارس از آغاز عملیات تعمیرات اساسی واحد استحصال اتان – گروه B خبر داد
به ،به نقل از روابط عمومی، شرکت پتروشیمی پارس با نماد معاملاتی پارس از آغاز عملیات تعمیرات اساسی واحد استحصال اتان – گروه B خبر داد.
گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ پارس منتشر شد.
این شرکت که از ناشران پذیرفتهشده در بورس تهران است، اعلام کرد برنامه زمانبندی تعمیرات اساسی این واحد از تاریخ ۱۱ مهرماه ۱۴۰۴ آغاز شده و تا تاریخ ۲۵ مهرماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
در اطلاعیه منتشر شده در سامانه کدال آمده است: «در راستای اجرای دستورالعمل افشای اطلاعات شرکتهای ثبتشده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار، برنامه تعمیرات اساسی واحد استحصال اتان شرکت طبق زمانبندی یاد شده انجام خواهد شد.»
شرکت همچنین اعلام کرده است که در حال حاضر میزان اثرات مالی این رویداد نسبت به کل داراییها و درآمد فروش سال مالی گذشته مشخص نیست.
شرکت پتروشیمی پارس با سرمایه ثبتشده ۴۷۶,۰۴۹,۰۷۶ میلیون ریال فعالیت میکند و سال مالی آن در ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۴ به پایان میرسد.