کد خبر: 48464 ، سرويس: عسلویه انرژی
تاريخ انتشار: 19 مرداد 1404 - 14:11
اعلام شد
دکتر نوری :مدیرعامل شرکت کیمیای پارس خاورمیانه:حذف پیمانکار تعمیرات گامی عملی در جهت امنیت شغلی کارگران

نوای چنوب:به گزارش روابط عمومی،دکتر محسن نوری مدیرعامل شرکت پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه،  از اجرای موفق طرح حذف پیمانکار تعمیرات این مجتمع خبر داد و گفت:





نوای چنوب:به گزارش روابط عمومی،دکتر محسن نوری مدیرعامل شرکت پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه،  از اجرای موفق طرح حذف پیمانکار تعمیرات این مجتمع خبر داد و گفت:

«با بررسی دقیق وضعیت موجود و در راستای حمایت واقعی از جامعه کارگری و همچنین با حمایت دکتر صادقی مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان و دکتر زارع پور مدیرعامل هلدینگ پتروفرهنگ، تصمیم گرفتیم پیمانکار تعمیرات را حذف و نیروهای توانمند این بخش را به‌طور مستقیم جذب کنیم. این اقدام به‌منظور ایجاد امنیت شغلی پایدار، رفع تبعیض، پرداخت به‌موقع حقوق و کاهش هزینه های عملیاتی و تکریم سرمایه های انسانی انجام شد.»

وی با اشاره به رویکرد کلان مجموعه افزود:

«این تصمیم با حمایت هلدینگ پتروفرهنگ و در چارچوب اهداف و مأموریت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان اجرا گردید. صندوق ذخیره فرهنگیان و هلدینگ پتروفرهنگ به‌عنوان سهامدار عمده همواره بر ارتقای فرهنگ سازمانی، بهبود بهره‌وری و استفاده بهینه از منابع انسانی تأکید داشته و ما در کیمیای پارس خاورمیانه خود را متعهد به این مسیر می‌دانیم.»

مدیرعامل افزود:«وجود پیمانکاران در بخش تعمیرات، علاوه بر تحمیل هزینه‌های بالاسری غیرضروری، گاها باعث تأخیر در پرداخت حقوق کارگران و افزایش هزینه‌های عملیاتی می‌شد اما با حذف این واسطه‌ها توانستیم پرداخت مستقیم و منظم را محقق کنیم که این امر از لحاظ اقتصادی به نفع مجموعه بوده و شفافیت بیشتری در امور مالی ایجاد می نماید.»

وی درباره نحوه اجرای این طرح گفت:«تمام مراحل با رعایت قوانین اداره اشتغال منطقه ویژه اقتصادی و زیر نظر کارشناسان خبره انجام شد. پیش از آغاز، دستورالعمل‌های دقیق تهیه کردیم و جلسات مصاحبه و ارزیابی تخصصی برگزار شد. در نهایت، نیروهای فنی شایسته شناسایی و به‌صورت مستقیم در ساختار کیمیای پارس خاورمیانه جذب شدند.»

دکتر نوری در پایان خاطرنشان کرد:

«این اقدام تنها یک تصمیم کوتاه‌مدت نبوده بلکه بخشی از استراتژی ما برای ایجاد محیطی عادلانه، کارآمد و بهره‌ور است چراکه اعتقاد داریم امنیت شغلی سرمایه های انسانی شرکت تاثیری مستقیم بر بهره‌وری و حس تعلق سازمانی خواهد داشت.

لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/48464