کد خبر: 48073 ، سرويس: اخبار استان بوشهر
تاريخ انتشار: 12 تير 1404 - 17:30
آئین آغاز به کار رسمی پروژه فرهنگی آموزشی احداث ساختمان مدرسه استثنایی نشاط شهر وحدتیه +تصاویر

نوای جنوب: به گزارش روابط عمومي شهرداری و شورای اسلامی شهر وحدتیه در عصر روز چهارشنبه ۱۱ خردادماه و در محل زمین اهدایی خیر و نیکوکار گرامی شادروان مرحوم حاج حسن صداقت اهل و ساکن شهر وحدتیه و با حضور جمعی از مسئولین، فرهنگیان و خانواده مرحوم صداقت آئین آغاز به کار رسمی پروژه فرهنگی آموزشی احداث ساختمان مدرسه استثنایی نشاط شهر وحدتیه برگزار گردید. 

نوای جنوب: به گزارش روابط عمومي شهرداری و شورای اسلامی شهر وحدتیه در عصر روز چهارشنبه ۱۱ خردادماه و در محل زمین اهدایی خیر و نیکوکار گرامی شادروان مرحوم حاج حسن صداقت اهل و ساکن شهر وحدتیه و با حضور جمعی از مسئولین، فرهنگیان و خانواده مرحوم صداقت آئین آغاز به کار رسمی پروژه فرهنگی آموزشی احداث ساختمان مدرسه استثنایی نشاط شهر وحدتیه برگزار گردید. 

 

 در این مراسم علاوه بر حضور جمعی از فرهنگیان، شهروندان و بازنشستگان فرهنگی و دانش آموزان استثنایی شهر، مهندس مختاری معاون سازمان نوسازی و تجهیز مدارس استان بوشهر، مهندس امین نژاد بخشدار سعدآباد، مهندس ارشدی شهردار وحدتیه، حجت الاسلام صمصامی امام جمعه شهر، دکتر موسوی رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه سعدآباد، حجت الاسلام حسینی، آقایان حق رو و افشار اعضای شورای اسلامی شهر وحدتیه، سرگرد احمدی فرمانده کلانتری وحدتیه و.... حضور داشتند.

 در ابتدای این مراسم مهندس ارشدی شهردار وحدتیه در سخنانی ضمن تسلیت ایام محرم و تقدیر از اقدام ماندگار زنده یاد حاج حسن صداقت برای اهدای ۲۵۰۰ مترمربع زمین جهت ساخت مدرسه استثنایی شهر، اظهار داشت : در ۱۵ سال گذشته هیچ مدرسه ای در شهر وحدتیه بنا نشده و خواستار توجه بیشتر مسئولین امر گردید. همچنین از زحمات مهندس نظری فرد از همشهریان تلاشگر و پیگیر امورات فرهنگی تقدیر نمود. در ادامه مهندس مختاری معاون سازمان نوسازی و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز با تشکر از خانواده مرحوم صداقت خاطر نشان نمود: مدرسه نشاط با زیربنای ۵۷۰ متر مربع با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان و در ۶ کلاس ساخته میشود‌. ایشان نوید صدور مجوز احداث یک مدرسه دیگر در طول یک ماه آینده در شهر وحدتیه را نیز دادند.

 در ادامه نیز مهندس امین نژاد بخشدار سعدآباد، حجت الاسلام صمصامی امام جمعه شهر، آقای حیاتی از بازنشستگان فرهنگی شهر و مهندس نظری فرد از فعالین حوزه فرهنگی و آموزشی به ایراد سخنرانی پرداخته واز اقدام ماندگار و ارزشمند مرحوم حاج حسن صداقت و اهدای زمین آموزشگاه تقدیر و تجلیل نمودند.

 

 در ادامه با اهدای لوح تقدیر از توفیق اخیر سرکار خانم دکتر حمیده صداقت از مدیران فرهنگی برجسته همشهری مدارس استثنایی در کسب عنوان مدیر نمونه کشوری وزارت آموزش و پرورش تقدیر و تجلیل به عمل آمد. 

 

 در پایان نیز یا حضور مسئولین و خانواده محترم مرحوم صداقت کلنگ آغاز به کار این مدرسه توسط فرهنگی بازنشسته جناب آقای غریب اسدپور همچنین همسر گرامی مرحوم صداقت و.... بر زمین زده شد.


















لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/48073