
نوای چنوب:مدیر مخابرات منطقه بوشهر گفت: پارسال، ۱۴ سایت جدید همراه اول در این استان نصب و راهاندازی شد و ۷۹ سایت نیز ارتقای تکنولوژی یافتند.
نوای چنوب:مدیر مخابرات منطقه بوشهر گفت: پارسال، ۱۴ سایت جدید همراه اول در این استان نصب و راهاندازی شد و ۷۹ سایت نیز ارتقای تپویان خواجهئیان روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: در حال حاضر ۵۳۵ سایت (BTS) همراه اول در سطح استان بوشهر فعال است که از این تعداد، ۲۸۸ سایت در مناطق شهری و ۲۴۷ سایت در مناطق روستایی و جادهای قرار دارد.
وی بیان کرد: بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک همراه اول در استان وجود دارد که از این تعداد، بیش از ۸۰۰ هزار نفر از خدمات دیتای همراه اول استفاده میکنند.
وی در پاسخ به دلیل اختلال شبکه همراه اول در مرکز شهر بوشهر گفت: یکی از سایتهای BTS در مرکز شهر به دلیل ساخت و ساز مالک جمعآوری شده و تاکنون محل مناسبی برای نصب دکل و راهاندازی مجدد آن، با وجود پیگیری کارشناسان مربوطه، تامین نشده است.
وی ادامه داد: برای راهاندازی سایت همراه اول و تقویت آنتندهی در سطح شهر، بطور معمول از پشتبام منازل یا زمینهای مناسب برای نصب دکل استفاده میشود، اما به دلیل باورهای نادرست درباره تاثیر منفی امواج سایتهای موبایل، برخی از شهروندان از همکاری با شرکت مخابرات برای فراهم شدن زمینه نصب دکل در منازل خود خودداری میکنن این در حالی است که بر اساس تحقیقات، ضعیف بودن آنتندهی میتواند اثرات منفی بیشتری ایجاد کند.
مدیر مخابرات منطقه بوشهر تصریح کرد: از سال گذشته، مخابرات منطقه بوشهر متناسب با پیشرفت تکنولوژی و با هدف خدمترسانی بهتر و افزایش رضایت مشتریان، خدمات با کیفیت بالا را بر بستر فیبر نوری ارائه میکند.
خواجهئیان اظهار کرد: در حال حاضر، ۲ هزار و ۸۶۰ کیلومتر فیبر نوری در سطح استان اجرا شده است.
وی افزود: در حال حاضر از ظرفیت ۱۲۲ هزار پهنای باند ایجاد شده در سطح استان، تعداد ۵۱ هزار و ۱۶۹ مشترک فعال از خدمات اینترنت ADSL، VDSL و FTTH (فیبر نوری خانگی) استفاده میکنند.
مدیر مخابرات منطقه بوشهر ادامه داد: هماکنون ۴۱ شهر تحت پوشش ADSL، چهارده شهر تحت پوشش VDSL و شانزده شهر تحت پوشش FTTH هستند.
وی یادآور شد: در بخش روستایی نیز ۲۱۲ روستا تحت پوشش ADSL و ۲۲روستا تحت پوشش VDSL و ۲ روستا تحت پوشش FTTH قرار دارند.
خواجهئیان تصریح کرد: در حال حاضر، ۳۹۴ هزار و ۸۸۷ ظرفیت برای واگذاری تلفن ثابت در استان وجود دارد که از این تعداد، ۲۵۰ هزار و ۶۴۳ خط در حال استفاده است.
خواجه ئیان با اشاره به مشکلات و هزینههای نگهداری خطوط تلفن ثابت اظهار داشت: سال گذشته، بیش از ۳۰۵ میلیارد ریال خسارت ناشی از سرقت کابل به مخابرات منطقه وارد شده است.
وی عنوان کرد: بر اساس پیگیریها و نشستهای مشترک با نیروی انتظامی، دادگستری و دادستانی استان، راهکارهایی برای کاهش سرقت کابلها در نظر گرفته شده که طبق آمار ۴۰ روز ابتدایی سال جاری، نتایج مثبتی به همراه داشته است.
خواجه ئیان با قدردانی از همکاری های موثر قضایی و انتظامی استان اظهار داشت: کاهش چشمگیر سرقت کابل های مخابراتی در ماه های اخیر مرهون تلاش های بی وقفه و اقدامات عملی نیروی انتظامی ، دادگستری و دادستانی استان است.
مدیر مخابرات منطقه بوشهر با اشاره به تشکیل جلسات متعدد کارشناسی با حضور مسوولان ارشد قضایی و انتظامی استان تصریح کرد: هماهنگی مستمر با فرماندهی انتظامی استان ، رئیس کل دادگستری و دادستان منجر به اتخاذ تصمیمات راهبردی و اجرای اقدمات موثر در این زمینه شده است.
خواجه ئیان با تاکید بر تداوم این همکاری ها ابراز امیدواری کرد که با استمرار این رویکرد ، شاهد ریشه کنی کامل این معضل در استان باشند
مدیر مخابرات منطقه بوشهر از مردم فهیم این استان به خاطر بردباری در خصوص اختلالات پیش آمده در ارتباط با ناترازی برق قدردانی کرد.
وی گفت:در راستای کاهش اثرات ناترازی ها با استقرار ژنراتورهای اضطراری در مراکز حیاتی ، نصب سیستم های خنک کننده مقاوم به قطعی برق ، افزایش ظرفیت بارتری های پشتیبان در مراکز مخابراتی و ایجاد تیم های واکنش سریع برای بازگردانی اقدامات لازم انجام شده است.
خواجه ئیان با تاکید بر اینکه مردم بوشهر حق دارند از بهترین خدمات ارتباطی بهره مند باشند قول داد: برای به حداقل رساندن چالش ها همه ظرفیت ها به خدمت گرفته شده است و همکاران در سراسر استان بی وقفه در حال تلاش هستند تا کیفیت خدمات را بهبود ببخشند.
وی با قدردانی از تلاش های بی وقفه همکاران مخابراتی شامل فنی ، عملیاتی ، پشتیبانی ، اداری ،تکنسین های خطوط و کارشناسان مخابراتی ادامه داد: همکاران ما در سخت ترین شرایط جوی ، در گرمای طاقت فرسای تابستان های بوشهر و در دور افتاده ترین نقاط استان ، بی وقفه در حال خدمت رسانی هستند.کنولوژی یافتند.