کد خبر: 41416 ، سرويس: اخبار استان بوشهر
تاريخ انتشار: 27 دي 1402 - 18:54
15 هزار نفر از کارکنان صنعت برق تبدیل وضعیت شدند+تصویر

نوای جنوب:مسئول امور ایثارگران شرکت توانیز از تبدیل وضعیت 15 هزار نفر از کارکنان صنعت برق  در استان های مختلف خبر داد.

 





نوای جنوب:مسئول امور ایثارگران شرکت توانیز از تبدیل وضعیت 15 هزار نفر از کارکنان صنعت برق  در استان های مختلف خبر داد.

 

 

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، رضا ملیح در بازدید از امور نواحی برق استان بوشهر در شهرستان های بوشهر و گناوه اظهار کرد: تبدیل وضعیت کارکنان براساس قانون ایثارگری یکی از مطالبه دیرینه کارکنان بود که با ساز و کارهای تعریف شده این مهم اکنون محقق شده است.

 

وی بیان کرد: نیروی انسانی مهم ترین سرمایه هر مجموعه محسوب شده که باید سرمایه گذاری ویژه ای روی این بخش انجام شود.

 

ملیح ادامه داد: پایداری شبکه در صنعت برق یکی از دستاوردهای مهم و ارزشمند کارکنان این صنعت است که این نشان از اهمیت و جایگاه ارزشمند کارکنان صنعت برق است.

 

وی اظهار کرد: امید است با حمایت های ویژه از کارکنان شرایطی فراهم شود تا میزان بهره وری در حوزه صنعت برق به میزان قابل توجهی افزایش یابد.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر نیز گفت: تاکنون در راستای ارج گذاری به مقام ایثارگران 190 از کارکنان این شرکت در استان بوشهر تبدیل وضعیت شدند.

 

غلامرضا حشمتی افزود: امید است با تبدیل وضعیت انجام شده شاهد افزایش هر چه بیشتر پویایی و بالندگی در صنعت برق باشیم. 

 

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر بیان کرد ، در مناسبت های مختلف و با توجه به تقویم و برنامه های ابلاغی وزارت نیرو و شرکت توانیر سرکشی از خانواده شهدا ، جانبازان و ایثارگران شرکت بصورت مستمر انجام میشود . 

 

وی ادامه داد: استان بوشهر در تابستان سال گذشته عبوری موفق از پیک بار مصرف داشته که در کنار فرهنگ ستودنی مشترکان برای صرفه جویی، باید بخش قابل توجهی از عبور موفق از پیک بار را باید حاصل تلاش کارکنان ستادی و عملیاتی صنعت برق دانست.

 

گفتنی است تجلیل از خانواده معزز شهید شاخص شرکت غلام زارعی پدر همکار مرحوم مختار زارعی  در شهرستان گناوه و تشکیل جلسه در ستاد و معاونت و و بررسی مسایل و مشکلات کارکنان ایثارگر نیز از برنامه های ملیح مشاور مدیر عامل شرکت توانیر و مسئول امور ایثارگران بود،  در حاشیه این بازدید محمد رضا باغملایی مسئول امور ایثارگران شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر و مدیران نواحی برق امور 2 بوشهر و گناوه صحبت هایی پیرامون عملکرد حوزه کاری خود را ارائه کردند.

لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/41416