کد خبر: 38750 ، سرويس: ستون راست
تاريخ انتشار: 28 تير 1402 - 16:30
صبح امروز:
اختصاصی/دیدار استاندار بوشهر با مدیران هلال احمر کشور +تصاویر

نوای جنوب:استاندار بوشهر با اشاره به استقرار بزرگترین صنعت هسته‌ای و پالایشگاه گازی و پتروشیمی، گفت: تجهیز استان بوشهر به امکانات و زیرساخت‌های امدادی در حوزه هسته‌ای و شیمیایی در اولویت برنامه سازمان امداد و نجات هلال احمر قرار بگیرد.

نوای جنوب:دکتر احمد محمدی‌زاده در نشست با رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و با اشاره به استقرار بزرگترین مرکز هسته‌ای کشور در بوشهر، اظهار داشت: علاوه بر این، با توجه به استقرار صنایع پیشرفته پالایشگاه گاز و محصولات شیمیایی در استان، به‌عنوان بزرگترین کانون پالایشگاهی و پتروشیمی کشور محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه سالانه بیش از 10 میلیون نفر گردشگر وارد استان بوشهر می‌شود گفت: این استان یکی از مناطق مهم کشور در عرصه گردشگری، حمل و نقل جاده‌ای و تردد در حاشیه ساحل و شهرهای استان بوشهر است.

محمدی‌زاده بوشهر را استان ساحلی و دریایی دانست و بیان کرد: سواحل استان بوشهر نیاز خاص خودش در حوزه امداد و نجات دریایی دارد و با توجه به ظرفیت‌های استان در حوزه هسته‌ای، پتروشیمی، پالایشگاهی، ساحلی و گردشگری از آن طرف تهدیدات و خطراتی متوجه مردم و منطقه می‌کند، چاره‌اندیشی برای پیش‌بینی و پیشگیری حوادث غیرمترقبه از این قابلیت‌ها مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

استاندار بوشهر از برگزاری اقدامات مشترک استان با سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور برای توسعه زیرساخت‌های امدادی هلال احمر خبر داد و بیان کرد: بر اساس توافق انجام شده قرار است در قالب تفاهم‌نامه زیرساخت‌های استان بوشهر در حوزه امداد و نجات تقویت شود و استان هم برای پدیده‌های طبیعی مانند زلزله، سیل و حوادثی از این دست و پدیده‌های غیرطبیعی از جمله حوادث هسته‌ای شیمیایی و سایر موارد مشابه به آمادگی لازم برسد.




























لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/38750