کد خبر: 37207 ، سرويس: اخبار استان بوشهر
تاريخ انتشار: 28 فروردين 1402 - 13:47
معاون سیاسی استانداری بوشهر مطرح کرد :تأمین نیاز مالی هیئت‌های ورزشی استان بوشهر از محل مسئولیت‌های اجتماعی+تصاویر

نوای جنوب:معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با اشاره به حمایت از هیئت‌ها و مسابقات ورزشی گفت: تلاش می‌شود در نشست تخصصی نیاز‌ مالی هیئت‌های ورشی استان بوشهر از محل مسئولیت‌های اجتماعی صنایع بزرگ حوزه نفت، گاز پرداخت شود.معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با اشاره به حمایت از هیئت‌ها و مسابقات ورزشی گفت: تلاش می‌شود، نیاز‌ مالی هیئت‌های ورشی استان بوشهر از محل مسئولیت‌های اجتماعی صنایع بزرگ حوزه نفت، گاز پرداخت شود.

مسئولان هیئت‌های ورزشی جانبازان و معلولین، قایقرانی، شنا، بسکتبال، کاراته، موتور سواری و اتومبیل‌رانی، شطرنج استان و تیم فوتبال ساحلی دریانوردان بوشهر، مشکلات و نیازمندی‌های خود را با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر مطرح کردند.

اکبر پورات معاون سیاسی استاندار بوشهر در این نشست گفت: با تشکیل این گونه جلسات و با داشتن برنامه ریزی مناسب می‌توان گام‌های مهمی در جهت توسعه ورزش استان بوشهر برداشت که امیدواریم امسال شاهد این رشد و شکوفایی باشیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با اشاره به اینکه هر آنچه در توان استان باشد برای توسعه ورزش حرفه‌ای و  همگانی به کار خواهیم گرفت، تصریح کرد: باید تخصیص اعتبارات هماهنگ با برنامه‌های ورزشی و تقویم هر هیئت مد نظر اداره کل ورزش استان بوشهر باشد.

وی تاکید کرد: با نگاه ویژه‌ استاندار بوشهر و برنامه ریزی مناسبی که از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان تقاضا داریم، به صورت ویژه در سال جدید از مسابقات ورزشی حمایت خواهیم کرد و تلاش داریم تا در کنار ورزش قهرمانی و همگانی از اثرات ورزش در کاهش آسیب های اجتماعی نیز غافل نشویم.

پورات خاطرنشان کرد: در همین راستا جلساتی به زودی باحضور سازمان برنامه و بودجه استان و سایر دستگاه‌های مرتبط به ویژه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، برای معرفی برنامه‌ها و طرح نیاز‌های هیئت‌های ورزشی برگزار خواهیم کرد.

در این نشست که با حضور مدیران کل مرتبط برگزار شد، مسایل و مشکلات مطرح شده توسط هیئت‌ها، بلافاصله توسط معاون سیاسی استاندار بوشهر پیگیری شد.

برخی مسایل مطرح شده از طرف روسای هیئت‌ها، با پیگیری فوری، فی‌المجلس مرتفع شد و برای مشکلات برخی هیئت‌ها نیز، برنامه زمان‌بندی تعیین شد.

 این نشست با دستور ویژه استاندار بوشهر در راستای رفع مشکل هرچه سریع‌تر هیئت‌های ورزشی استان برگزار شد.










لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/37207