کد خبر: 31571 ، سرويس: ستون راست
تاريخ انتشار: 27 ارديبهشت 1401 - 00:24
در بازدید از نمایشگاه:
استاندار بوشهر :لزوم تامین قطعات و تجهیزات پارس جنوبی از شرکت‌های دانش‌بنیان استان بوشهر

نوای جنوب:استاندار بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر خاستگاه گاز کشور است بر لزوم تامین قطعات و تجهیزات پارس جنوبی از شرکت‌های دانش‌بنیان استان بوشهر تاکید کرد.





نوای جنوب:استاندار بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر خاستگاه گاز کشور است بر لزوم تامین قطعات و تجهیزات پارس جنوبی از شرکت‌های دانش‌بنیان استان بوشهر تاکید کرد.

 

  احمد محمدی‌زاده استاندار بوشهر با همراهی آیت‌الله صفایی بوشهری امام جمعه بوشهر در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز و پتروشیمی با مجید چگنی مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران دیدار کرد.

🔻استاندار بوشهر در این دیدار با تاکید بر لزوم توجه بیشتر وزارت نفت به استان بوشهر اظهار داشت: مردم استان بوشهر میزبانان ارزشمند صنعت نفت هستند و در ۳ دهه گذشته، با تمام وجود در راستای توسعه پارس جنوبی همکاری کرده‌اند که انتظار داریم صنعت نفت نیز توجه لازم را به محیط پیرامونی داشته باشد.

🔻محمدی زاده خواستار تامین قطعات و تجهیزات مورد نیاز پارس جنوبی از شرکت‌های دانش‌بنیان استان بوشهر شد و خاطر نشان کرد: شرکت‌های مستقر در پارس جنوبی، قطعات و تجهیزات فنی مورد نیاز خود را تا حد امکان از تولیدکنندگان استان و شرکت‌های دانش بنیان استان بوشهر تامین کنند.

🔹️وی یادآور شد:  تامین مایحتاج غذایی و مصرفی کارکنان پارس جنوبی نیز باید از داخل استان انجام شود و از شرکت‌ملی گاز می‌خواهم در این‌راستا ورود و حمایت کند.

🔻استاندار بوشهر بیان کرد: این امر موجبات افزایش اشتغال جوانان و بهبود وضعیت کسب و کار می‌شود و اهمیت زیادی دارد.

🔻محمدی‌زاده با بیان اینکه خاستگاه گاز استان بوشهر است ابراز داشت: همانگونه که خاستگاه نفت استان خوزستان است، خاستگاه گاز نیز استان بوشهر است و مدیران ارشد گاز باید در بحث مسئولیت‌های اجتماعی و به‌کارگیری نیروی انسانی بومی، سهم بیشتری به استان تخصیص دهند.

 

🔻 در این‌بازدید آیت‌الله صفایی بوشهری امام جمعه بوشهر و چگنی مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران نیز نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/31571