
نوای جنوب:فرماندار گناوه با صدور پیامی، مردم آگاه و تاریخ ساز شهرستان را به حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.
نوای جنوب:فرماندار گناوه با صدور پیامی، مردم آگاه و تاریخ ساز شهرستان را به حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری گناوه ، متن پیام محمدتقی صفری بدین شرح است:
به نام خدا
"روز قدس " یک روز جهانی است. روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.
امام خمینی (ره)
" مسئلهى فلسطین، مسئلهى اوّل دنیاى اسلام است. "
مقام معظم رهبری
روز جهانی قدس که یادگار ارزشمند امام راحل و عظیم الشأن انقلاب اسلامی می باشد، همواره یادآور اراده استوار و حمایت های همدلانه مسلمانان جهان از مردم مظلوم فلسطین و مخالفت با صهیونیسم جنایتکار و استکبار جهانی می باشد.
خیزش انقلابی ملل اسلامی و همبستگی جهانی مسلمانان در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان همچون ادوار گذشته، صهیونیست ها و استکبار جهانی را در رسیدن به رویاها و آرزوهای خام و پوشالی خود ناکام خواهد گذاشت.
بی شک مردم شریف و انقلابی ایران اسلامی امسال نیز با حضور میلیونی در راهپیمایی روز قدس، همگام با سایر ملت های دنیا تنفر و انزجار خود را از رژیم کودک کش صهیونیست ابراز داشته و آزادی قدس شریف را از چنگال خونین جنایتکاران را فریاد خواهند کشید.
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همگان در ماه ضیافت الهی و تبریک فرارسیدن عید سعید فطر ، از مردم شریف و آگاه شهرستان گناوه دعوت می کنم با حضور گسترده خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، انزجار خویش را از جنایات رژیم غاصب صهیونیستی را ابراز داشته و یک بار دیگر اتحاد و همدلی خودرا در مسیر تحقق آرمان قدس شریف در برابر جهانیان به نمایش گذارند.
محمدتقی صفری
فرماندار شهرستان گناوه