کد خبر: 24722 ، سرويس: ستون راست
تاريخ انتشار: 13 تير 1400 - 18:06
نه رئیس جمهور تنفیذ شده نه کابینه مشخص
قبل از مشخص شدن دولت!! ماراتن سنگین برای استاندار شدن در یک استان جنوبی !

نوای جنوب: در حالی که هنوز مراسم تنفیذ ریاست جمهوری برگزار نشده و انتخاب کابینه نیز قطعی نشده است، مشخص نیست این بزرگواران چرا اینهمه با شتاب و عجله با افراد متعددی باب رایزنی را در تهران گشوده اند !





نوای جنوب: در حالی که هنوز مراسم تنفیذ ریاست جمهوری برگزار نشده و انتخاب کابینه نیز قطعی نشده است، مشخص نیست این بزرگواران چرا اینهمه با شتاب و عجله با افراد متعددی باب رایزنی را در تهران گشوده اند !


 
 در حالی که رئیس جمهور منتخب بارها بر رعایت عدم مداخله و فشار در انتخاب مدیران تاکید کرده و همچنین افراد رده بالای ایشان در تهران بر پرهیز از مراجعات و رعایت آرامش در روند تشکیل دولت تاکید دارند، لیکن ظاهرا افرادی در یک استان جنوبی، بسیار عجله دارند هر چه زودتر کلید استانداری را تحویل بگیرند !

شنیده می شود از فردای برگزاری انتخابات، افرادی که عمدتا در دولت‌های مختلف و در زمان معین، پای ثابت تلاش برای تصدی پست هستند خود را به تهران و برخی شهرهای دیگری که زمینه رایزنی مناسب بوده رسانیده و تلاش کرده اند روزنه ای را برای حرکت به سمت کانال استاندار شدن بیابند که البته اینهمه تلاش معنادار برخی افراد برای جلب حمایت افراد قدرتمندی در آن استان و همچنین مرکز آن هم با توجه به تاکیدات مکرر آیت اله رئیسی بسیار تعجب آور است!چه خوب است افرادی که عمدتا دارای پستهایی در دیگر نقاط کشور و در همان استان هستند و برخی از آنها در دولتهای روحانی و احمدی نژاد به روش متوسل شدن به برخی افراد متنفذ، دارای مناصبی هستند دست از این کار بکشند شاید با عادی شدن شرایط و طی شدن روند طبیعی با استقرار دولت جدید شرایط مردم به سمت بهبود حرکت کند!

لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/24722