
نوای جنوب: دوباره محرم آمده و موسم تاسوعا و عاشورای حسینی شده است. تاسوعا و عاشورایی که فصل الخطاب آزادگی و اسارت در بند زور و زر است؛ فصلالخطاب خیر و شر!
نوای جنوب: دوباره محرم آمده و موسم تاسوعا و عاشورای حسینی شده است. تاسوعا و عاشورایی که فصل الخطاب آزادگی و اسارت در بند زور و زر است؛ فصلالخطاب خیر و شر!
آنجا که حسین ابن علی (ع) در هزار و چندصد سال پیش فریاد میزند: اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید...
فریادی برای تعیین مرز آزادگی و دریوزگی در تمام طول تاریخ؛ فریادی که همچون پتک بر مغز کاخنشینان جبههی باطل فرود میآید و زمینهساز زیر و زبر شدن بساط ظلم حکومت فاسد یزیدیان میشود. و این فریاد تا همیشهی زمان در گوش تاریخ میپیچد و میپیچد که ورای دین داری و دینمداری، باید آزاده بود وهمچون آزادمردان، جوانمرد زیست -و حتی اگر قرار بر جان سپردن است- ایستاده مُرد!
اینک موسم همان تاسوعا و عاشورای حسینی است؛ موسم گریستن در عزای مظلومترین انسانهای تاریخ و تفکر در مکتب سرخی که امام حسین (ع) برای انسانهای بعد از خود به یادگار گذارد.
کاش بتوانیم جرعهای از شربت نوشین معرفت مکتب حسینی را به کام جان و روحمان بچشانیم و از حسین ابن علی درس پایمردی و ایستادگی در طریق حق را فرا بگیریم.
اینجانب ضمن عرض تسلیت بهمناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان به شما مردم شریف و بیدار دل، آرزو میکنم همهی ما توفیق حرکت در مسیر فرهنگ عاشورایی را بیابیم و پاسدار حریم شرف و انسانیت باشیم.
همچنین امیدوارم در شرایط سختی که شیوع بیماری کرونا برای شهر، منطقه و کشور عزیزمان رقم زده، ارادتمندی شهروندان عزیز به خاندان عصمت و طهارت با تندرستی و فراغت از مخاطرات بیماری خطرناک کرونا همراه باشد. انشاالله
محمدحسن محمدی
شهردار برازجان