
نوای جنوب:علی ابراهیمی شهردار دیر ، از جانمایی و نصب علائم و تابلوهای ترافیکی در سطح شهر به منظور ایمن سازی معابر عبوری خبر داد.
نوای جنوب:علی ابراهیمی شهردار دیر ، از جانمایی و نصب علائم و تابلوهای ترافیکی در سطح شهر به منظور ایمن سازی معابر عبوری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر دیر ؛علی ابراهیمی شهردار دیر با اشاره به اهمیت رسیدگی به تابلوها و علائم ترافیکی موجود در معابر عمومی و عبوری سطح شهر، گفت: به منظور استاندارد سازی و ایمن سازی معابر عبوری سطح شهر، طی بازدیدهای میدانی صورت گرفته ، عملیات جانمایی و نصب تابلوهای ترافیکی در معابر و بلوارهای اصلی سطح شهر در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه رویکرد این شهرداری در خصوص نصب و جانمایی تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی، زمینهسازی برای ایمنی و روان سازی عبور و مرور بوده است، به اقدامات صورت گرفته در طی روزهای اخیر در این حوزه پرداخت و تصریح کرد: از اقدامات صورت گرفته در طی هفته اخیر در زمینه نصب تابلوها و علائم ترافیکی می توان به نصب و مرتب نمودن تابلوی سرعتگیرها ، نصب تابلوی دور زدن ممنوع ، ایست ، گردش به راست ممنوع ، پارک ممنوع و غیره اشاره کرد.