کد خبر: 19218 ، سرويس: ستون راست
تاريخ انتشار: 24 آبان 1399 - 14:44
صبح امروز
نشست مدیر عامل آبفای استان با رسانه ها:آخرین تابستان قرن ،افزایش 30درصدی مصرف آب در شرایط کرونایی وضعیت مطلوب آب و رضایت مردم +گزارش تصویری

نوای جنوب:عبدالحمید حمزه‌پور در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به نقش مهم اصحاب رسانه در عرصه آبرسانی اظهار داشت: رسانه‌ها در حوزه انتقال مشکلات جامعه و انعکاس خدمات عرضه شده در عرصه آبرسانی نقش مهم و ممتازی دارند که خدمات آنان در خور تحسین است.

نوای جنوب:عبدالحمید حمزه‌پور در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به نقش مهم اصحاب رسانه در عرصه آبرسانی اظهار داشت: رسانه‌ها در حوزه انتقال مشکلات جامعه و انعکاس خدمات عرضه شده در عرصه آبرسانی نقش مهم و ممتازی دارند که خدمات آنان در خور تحسین است.

وی، با بیان اینکه تابستان امسال در تامین آب آشامیدنی اقدامات مهمی در شهرها و روستاها انجام شد افزود: در آخرین تابستان قرن ۱۴ شمسی به سبب افزایش دمای هوا و شرایط کرونایی در تامین آب آشامیدنی اقدامات مهمی انجام و آب پایداری در روستاها و شهرها به مشترکان عرضه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از افزایش ۳۰ درصدی مصرف آب در تابستان امسال خبر داد و بیان کرد: در حالی که ۸۰ درصد آب آشامیدنی استان بوشهر از دیگر استان‌ها تامین می‌شود ولی با توسعه زیرساخت‌ها و تلاش کارکنان شرکت آب و فاضلاب، تابستان با کمترین مشکل سپری شد و رضایت‌مندی مردم در پی داشت.

حمزه‌پور با اشاره به تخصیص ۲۳۰۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های آبرسانی در استان بوشهر تصریح کرد: برای خرید تضمینی آب ۲۳۰ میلیارد تومان دریافت شد که نقش مهمی در تسریع اجرای آب شیرین‌کن‌های در دست اجرا داشت.

وی، قیمت آب تمام شده استان بوشهر را گران دانست و افزود: به سبب اینکه ۶۰ درصد منابع آب آشامیدنی از خط آبرسانی کوثر در کهگیلویه و بویراحمد، ۲۰ درصد از خط آبرسانی کازرون، ۱۰ درصد هم از آب شیرین‌کن‌ها و مابقی از چاه‌های داخلی تامین می‌شود قیمت تمام شده این آب‌ها بسیار بالا است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به در مدار بودن آب شیرین‌کن‌های بوشهر و کنگان افزود: هر مترمکعب آب تولیدی این پروژه‌ها ۱۱ هزار تا ۱۵ هزار تومان است و سالانه ۱۴۵ میلیارد تومان برای خرید تضمینی از این آب‌شیرین‌کن‌ها پرداخت می‌شود.

حمزه‌پور، میانگین هزینه تولید آب آشامیدنی هر مترمکعب را ۶۰۰ تومان است گفت: یک بیست و پنجم هزینه قیمت تمام شده آب از مشترکان دریافت می‌شود.

وی، از افزایش تولید آب از آب‌شیرین‌کن بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: ظرفیت تولید آب‌شیرین‌کن بوشهر از ۱۰ هزار متر مکعب در شبانه‌روز امسال با افزایش بیش از ۲ برابری به ۲۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب رسید.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به افتتاح آب‌شیرین‌کن ۶۰۰ مترمکعبی نوار ساحلی دشتی افزود: با افتتاح این پروژه مشکلات روستاهای ساحلی دشتی برطرف شد و در این راستا اقدامات مهمی در بازسازی و تجهیز چاه‌ها، نوسازی خطوط انتقال آب و توسعه ایستگاه‌ها انجام شد تا مردم در تابستان دارای آبی پایدار شوند.

حمزه‌پور با بیان اینکه این شرکت وظیفه تامین آب خانه باغ‌ها و اراضی کشاورزی ندارد تصریح کرد: صاحبان این خانه‌باغ‌ها باید آب مورد نیاز خود را از دیگر راه‌ها تامین کنند.

وی از قطع انشعاب آب ۲۲۰۰ خانه باغ در استان بوشهر خبر داد و تاکید کرد: قطع انشعاب آب غیرمجاز در شهرها و روستاها ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اجرای پروژه آب شیرین‌کن ۳۵ هزار مترمکعبی بوشهر خاطرنشان کرد: با افتتاح این پروژه تامین آب پایدار بوشهر ۷۰ درصد افزایش می‌یابد .

حمزه‌پور به اجرای پروژه آب شیرین‌کن ۲۸ هزار مترمکعبی سیراف به جم پرداخت و بیان کرد: فاز نخست این پروژه و آب شیرین‌کن ۳۵ هزار مترمکعب بوشهر تا قبل از تابستان ۱۴۰۰ وارد مدار تولید می‌شود.

وی، با بیان اینکه سرمایه‌گذاری پروژه آب شیرین‌کن ۱۷ هزار مترمکعبی مختص برازجان انتخاب شده است گفت: اکنون در نقاط مختلف شهرها و روستاها طرح آب شیرین‌کن در حال اجرا است که با تکمیل آن مشکل تامین آب این استان برطرف می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از سرمایه‌گذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای اجرای آب شیرین‌کن به ظرفیت ۱۲۰ هزار مترمکعب در استان خبر داد و تصریح کرد: با افتتاح این پروژه‌ها نگرانی مردم در تامین آب برطرف می‌شود.
حمزه‌پور با اشاره به خارج شدن نوبت بندی توزیع آب در نقاط جنوبی شهر بوشهر گفت: سال آینده مناطق مرکزی شهر بوشهر با اجرای پروژه‌های مختلف از نوبت بندی خارج می‌شود.

وی، از اجرای ۱۰ مجتمع آبرسانی روستایی در استان خبر داد و تاکید کرد: این مجتمع‌ها فعال هستند که با تکمیل آنها نقش مهمی در تامین پایداری آب روستاهای استان بوشهر دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اجرای طرح فاضلاب در سه شهر بوشهر، گناوه و دیلم را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها دارای بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی و مردم از خدمات آن بهره‌مند هستند.

حمزه‌پور بازسازی تصفیه‌خانه فاضلاب بوشهر را مورد اشاره قرار داد و افزود: اکنون ۴۰ درصد تصفیه‌خانه فاضلاب بوشهر ۱۰۰ درصد بازسازی شده است.


















 
































































لينک خبر:
https://www.navajonob.ir/fa/posts/19218